PROMOCIONS

CONCURS SANT VALENTÍ

SORTEIG D’UN SOPAR ELEGANT AMB ROMESCO PROCAMP!

La promoció consisteix en una oferta d’un dels nostres productes de temporada d’hivern amb referència ES-06401 de romesco (1 caixa de 6 pots de 400 gr.). Us oferim la següent taula de descompte comercial d’aquesta promoció:

PROMOCIÓ
DESCOMPTE
PREU UNITAT 
PREU DESCOMPTE
Mínim 100u.
20%
21,35€/caixa
17,08€/caixa
Entre 100-200u.
30%
21,35€/caixa
14,95€/caixa
A partir de 200u.
40%
21,35€/caixa
12,81€/caixa

Aquesta promoció té una durada des de l’1 fins el 24 de febrer de 2017.

PREMI CONSUMIDORS FINALS: Sopar per dues persones al restaurant Nàutic de Reus.

El sorteig es durà a terme el 28 de febrer de 2017 a les 12h a la seu de la nostra empresa davant notari.

Podran participar en el sorteig, totes aquelles persones majors d’edat que hagin realitzat una compra en els establiments col·laboradors de la campanya per una compra mínima d’una capsa de 6 pots de romesco Procamp. Per cada compra l’empresa lliurarà una butlleta per poder participar en el sorteig.

És imprescindible conservar el tiquet original de compra i omplir la butlleta amb les dades personals entre d’altres: nom, cognoms, edat, telèfon, població i correu electrònic.

Així mateix la butlleta s’haurà d’enviar per correu ordinari no reemborsable juntament amb el tiquet de compra.

Les dades personals de les butlletes es tractaran segons la normativa de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal i el Reglament que la desenvolupa aprovat per Reial Decret 1720/2007) i tal i com s’indica en la pròpia butlleta seran incorporades en un Fitxer denominat Concursos, responsabilitat de Procamp Reus, SAS, per la gestió dels concursos.

En qualsevol cas, el participant podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: C/ Terol, núm. 1 Barri Gaudí 43206 Reus (Tarragona).

Un cop realitzat el sorteig l’empresa Procamp contactarà amb el/la guanyador/a per informar-lo del resultat. Simultàniament ho farà públic mitjançant els mitjans de comunicació i les xarxes socials; i per tant, tots els participants autoritzen, de forma informada, a la publicació de les seves dades en aquest mitjans sempre i quan resultin guanyadors d’un dels premis.


Laia i Lídia
Equip de màrqueting

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada